واردکننده و سازنده چیلر
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
واردکننده و سازنده چیلر
نوشته شده در پنج شنبه 14 مهر 1401
بازدید : 62
نویسنده : حسن والی زاده

طراحی جدید چیلر اسکرال سری HTYPE مدیا در این چیلر هوا خنک اسکرال تراکمی موجب افزایش سطح تبادل حرارت ، کاهش مقاومت هوا ، ذخیره بیشتر انرژی و افزایش کارآمدی مبدل حرارتی می شود. لوله مسی های چیلر اسکرال داخل شیاردار و فویل آلمینیوم hydrophilic موجب بهینه سازی عملکرد تبادل حرارتی می شوند. بلوفین های این کندانسور که دارای پوشش ویژه ای می­باشد که موجب افزایش ماندگاری و محافظت در برابر خوردگی می­شود.

چیلر اسکرو هوا خنک مدیا ttmenterprise باعث کاهش سرعت و در نتیجه صدای کمتری می شوند. هر چه دمای محیط پایین تر باشد جریان هوای کمتر از فن چیلر اسکرو هوا خنک عبور می کند در نتبجه صدای آن کاهش می یابد. کنترل هوشمند فن های چیلر اسکرو باعث تعادل عملکرد بین فن ها می شود و مصرف برق را کاهش می دهد. مدل فوق العاده کم صدا یک گزینه انتخابی می باشد.

روفتاپ پکیج https://about.me/sadop/getstarted جعبه برق روفتاب پکیج به صورت آسان باز شو می باشد. فقط نیاز به اتصال با یک کابل برق قدرت دارد و نیازی به کابل سیگنال نمی باشد.درگاه خارجی جهت نصب دقیق و سریع به لوله پلاستیکی درین آماده برای استفاده می باشد.درگاه خارجی جهت اندازه گیری سریع فشار کارکرد سیستم بدون باز کردن درب دسترسی.

سیستم وی آر اف http://foxsheets.com/UserProfile/tabid/57/userId/106788/Default.aspx مایع مبرد حاصل از چگالش در یونیت خارجی به انشعاب های مختلفی تقسیم و راهی یونیت های داخلی شده و بعد از عبور از شیر انبساط، وارد کویل سرمایش DX می گردد. از سمت دیگر، هوای ورودی به یونیت داخلی (هوای اتاق) از روی کویل عبور کرده و پس از کاهش دما به اتاق دمیده می شود. بنابراین در سیستم VRF نیز از سیکل تبرید تراکمی بخار(کارنو) استفاده می شود. در فناوری VRF، بواسطه استفاده از کمپرسورهای دیجیتالی یا کمپرسورهای اسکرال اینورتردار، نرخ جریان (Flow) مبرد (Refrigerant) ورودی به کویل یونیت های داخلی، می تواند متغیر (Variable) باشد. به این ترتیب با تغییر نرخ جریان مبرد، براحتی امکان کنترل دمای هر فضا، بطور جداگانه وجود خواهد داشت.

فن کویل سقفی توکار مدیا به فن کویل های سقفی توکار ، داکت فن کویل یا فن کویل کانالی نیز گفته می شود که اجزای آن و کانال های تامین و توزیع هوا به صورت توکار و درون قسمتی از سقف (معمولا قسمت ورودی هر اتاق یا سالن) جاسازی می شوند و انواع روکار آن به صورت دیواری و زمینی موجود هستند. مزیت فن کویل سقفی توکار این است که بر خلاف نوع کاستی سقفی (که به سقف کاذب جهت مخفی کردن اجزا و کانال ها نیاز دارد)، به سقف کاذب نیازی ندارد و اجزا و کانال های آن در قسمتی از سقف (معمولا قسمت های پرت و بدون استفاده مانند قسمت ورودی هر اتاق یا سالن) همانند شکل زیر جاسازی و نصب می گردد.






مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: